Ankara Sıva Kurutma Firması

Ankara Sıva Kurutma Firması olarak son teknoloji profesyonel kurutma cihazlarımız ile sıva kurutma işlerinde siz değerli müşterilerimize garantili hızlı çözer.

Ankara Sıva Kurutma Firması

Ankara Sıva Kurutma Firması olarak son teknoloji profesyonel kurutma cihazlarımız ile sıva kurutma işlerinde siz değerli müşterilerimize garantili ve hızlı çözümler sunuyoruz.

Sıva kurutma firması Ankara ve ilçelerinde faaliyet göstermekteyiz. İnşaat sektörünün her mevsim hareketli olduğu Ankara’da özellikle hava koşullarından dolayı yaşanan sıva kurutamama olayına,

yüksek üfleme gücü ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan kurutma cihazlarımız ile tahmininizden daha kısa sürede sıvayı kurutup inşaatınızın işleyişinin devamını sağlamaktayız.

İnşaat sektöründe sıva uygulaması binaların sağlamlığı açısından oldukça önemli olmaktadır.

Bina içerisinde yapılan yalıtım malzemeleri ve betonu dış etkenlere karşı koruyan ve saklayan bir araç olan sıva düzgün ve kontrollü bir şekilde kurutulmadığında binanın içerisinde bulunan malzemelere zarar verdiği gibi tamamen binanın kendisinin de hasar görmesine sebep olmaktadır.

Sıvayı kurutabilmek için uygulanan pek çok yöntem olsa da bu yöntemler deneme yanılma yoluyla denenmiş ancak hepsinin de sıvayı tam olarak kurutamadığı ortaya çıkmıştır.

Bu eski yöntemlerin içersinde güneş ışığından yararlanarak kurutmaya çalışmak, pek çok maliyete katlanılarak getirilen hava perdeleri ve fanlar bulunmaktadır.

Ancak bu yöntemler sıvanın tam olarak kurumamasına sebep olduğu gibi yaş sıvanın üzerine bazı işlemler yapıldığı için binaların genelinde çökmelerin olduğu gözlemlenmiştir.

Ankara sıva nem kurutma firması olarak bu eski yöntemlerin tamamını geride bırakıp sizlere kesin ve güvenli çözümü öneriyoruz. Bu çözümün adı kurutma cihazı.

Cihazımız yüksek üfleme gücü ve kullandığı enerjinin tamamını ısı enerjisine dönüştürme gibi özellikleri ile kullanıcılarına hem az maliyetli hem de çok güvenli ve kesin bir çözüm sunmaktadır.

Cihazımız aynı zamanda inşaat gibi zorlu ve engebeli çalışma ortamlarında güvenle kullanılabileceği gibi tekerlekleri sayesinde hiçbir ekstra güce gerek kalmadan alanlar arasında hareket edebilme kabiliyetine sahiptir.

Güvenlik açısından bakıldığında ise hiç durmadan çalışmakta olmasına rağmen yapısı gereği motorunda herhangi bir ısınma asla söz konusu olmamaktadır.

Bu sebeple çalışma esnasında herhangi bir yangın tehlikesi de bulunmamaktadır. Bu yüzden cihazımız yüksek güvenlikli ve her türlü olumsuzluğa karşı kendini korumaya yönelik olarak tasarlanmıştır.

Ankara sıva kurutma firması olarak pazarladığımız cihazımız sadece sıva kurutma işlemleri için değil aynı zamanda tadilat ve yenileme çalışmalarında da kullanılmaktadır.

Ayrıca binalarınızda, evlerinizde ve iş yerlerinizde yaşayacağınız nemlenme sorunlarınızı çözüme kavuşturabilmek adına da kurutma cihazlarımızı kullanabilir ve mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.

Sıva nem kurutma firması Ankara ilimizde bulunan diğer kurutma firmalarından bir adım önde olması ve daha çok tercih edilmemizin sebebi hizmet verdiğimiz cihazın kesin sonuç vermesi ve müdahale,

esnasında tecrübeli profesyonel ekibimizin cihazlar ile tecrübelerini çok iyi bir şekilde harmanlayarak sizlere cihazdan maksimum verimi nasıl alacağınızı söylemesi ve uygulamalı olarak göstermesidir. 

Cihazlarımız kullandıkları enerji anlamında ikiye ayrılmaktadır. Bunlardan ilki olan yakıt enerjisi olarak çalışan kurutma cihazlarımız genelde elektrik enerjisinden yararlanmanın mümkün olmadığı alanlarda kullanılmaktadır.

Bu alanlarda uygulanan sıva ya da nem kurutma işleminde cihaz hiç çalışmadan kullanılabileceği gibi yakıt ikmali de çalışırken yapılabilmektedir.

Ayrıca cihaz ilk çalışmaya başladığından itibaren kapatılana kadar hiçbir zaman performans düşüklüğü yaşatmadan hizmet vermektedir.

Elektrik enerjisi ile çalışan cihazımız ise aynen yakıt enerjisi ile çalışan cihazımızın özelliklerine sahip olmakla birlikte tek farkı elektrik enerjisi ile de çalışabilir olmasıdır.

Ankara sıva nemi kurutma firması olarak her iki cihazımızın da aynı performans ile çalıştığını garanti etmekteyiz.

Ankara sıva kurutma firması olarak siz değerli müşterilerimizin her türlü sıva kurutma, nem kurutma işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz.

#ankarasıvakurutmafirması #ankarasıvanemkurutmafirması #ankarasıvakurutmafirmaları

ANKARA SIVA KURUTMA FİRMASI