Geri Anasayfa

Masaüstüne Dön

Ankara Isımak Ambar Kurutma Hizmeti

Ankara Isımak Ambar Kurutma Hizmeti

Ankara ısımak ambar kurutma hizmeti firmamız tarafından ambarın içerisinde saklanmakta olan malzemelerin türlerine göre sağlıklı, hızlı ve kontrollü bir şekilde yapılmaktadır.

Isımak ile ambar kurutma hizmeti almak istediğinizde firmamız ile bağlantıya geçmeniz ve ambarınızda ne saklamak istediğinizi,

meydana gelen sorunu ve adres bilgilerinizi bizimle paylaşarak kurutma cihazlarımızı isterseniz satın alabilir, isterseniz kısa süreli çalışmalarınız için kiralama yönteminin kullanabilirsiniz.

Ambar kurutma hizmetleri firmamız tarafından ambar kurutma için özel olarak tasarlanmış olan kurutma cihazları ile gerçekleştirilmekte olup,

bu cihazlar ambar içerisinde olması gereken nemi ortamda tutma işlemini higrostat özelliği sayesinde ayarlamakta ve fazla olan nem ortamdan uzaklaştırılmaktadır.

Higrostat özelliği cihaz portföyümüz içerisinde pek çok cihazda bulunmaktadır. Özellikle ambar kurutma işlemlerinde mutlak suretle higrostat özelliği bulunan cihazların seçilmesi önem taşımaktadır.

Bu özellik ambarın içerisinde depolanacak olan ürünlerin uygun nem düzeyinde saklanmasını sağlamakla birlikte ortamda olması gereken nem dengesini ayarlaması ve ürünün saklama koşullarına uygun uzun ömürlü bir şekilde saklanmasını sağlamaktadır.

Ambar tarzında depolama alanı olarak kullanılan alanlar genelde güneş ışığından mahrum kaldıkları için nemlenme, rutubetlenme ve küflenme gibi sorunlar ile sık bir şekilde karşılaşılmakta ve bu durumlar ürünlerin bozulmasına zemin hazırlamaktadır.

Bu sebeple bu tip alanlarda kurutma işlemi yapılırken kullanılması gereken cihazın güçlü bir şekilde sıcak hava üflemesi ve ara vermeden çalışma özelliğine sahip olması gerekmektedir.

Ara vermeden çalışma özelliğine sahip olan cihazlar yoğuşmalı hortum teknolojisine sahip cihazlardır.

Bu cihazlarda ortamdan alınan nem suya dönüştürüldükten sonra cihaza entegre olan depoda değil, cihazın depo çıkış kısmına bağlanan bir hortum sayesinde dışarıya tahliye edilmekte ve bu şekilde saatlerce çalışabilmektedir.

Ankara ısımak ambar kurutma hizmeti almak için firmamız ile bağlantıya geçtiğinizde kurutma işleminin yapılacağı ambarın hacmi ve genişliği ile ambarın içerisinde saklanacak olan ürünlerin, 

muhteviyatı ve adres bilgilerinizi bizimle paylaşmanız halinde ambar kurutma için en uygun özellikler sahip olan cihaz adresinize kadar getirilecektir.

Adresinize kadar getirilecek olan cihazın kullanımı konusunda gerekli tüm bilgiler uygulamalı olarak uzman personellerimiz tarafından siz değerli müşterilerimize verilecek olup,

cihazın kullanımı sırasında kullanılacak olan orijinal aparatları da tarafınıza teslim edilecektir.

Ambar nem kurutma hizmetleri vermekte olan firmalar arasında firmamız gerek cihazlarının son teknoloji cihazlar olması,

gerekse de müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile kurutma hizmeti sektöründe lider firma olmayı başarmış ve en çok tercih edilen firmaların arasında yerini almıştır.

Ankara ısımak ambar kurutma hizmeti almak için firmamız ile bağlantıya geçip ambarınızın kısa sürede kurutulmasını sağlayabilir ve ürünlerinizi uygun saklama koşullarında saklayabilirsiniz.

#ankara #ısımak #ambar #ankaraısımakambarkurutmahizmeti #ambarkurutma #ambarkurutmahizmeti

ANKARA ISIMAK AMBAR KURUTMA HİZMETİ

Yazı Tarihi : 07 03 2020 Eklenmiştir
Yazı Hiti: " 5473 "  Defa Okunmuştur.

Bize Ulaşın